Повторна сертифікація підтвердила дієвість систем управління

Нещодавно профільними спеціалістами ДП «Житомирстандартметрологія» під керівництвом начальника відділу стандартизації та систем управління Алли Погорецької було проведено повторну сертифікацію систем управління якістю на відповідність ДСТУ ІSО 9001, систем екологічного керування на відповідність ДСТУ ІSО 14001 та систем управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) на відповідність ДСТУ ІSО на ПАТ «Житомирський маслозавод».


Загалом весь процес сертифікаційних робіт зайвий раз підтвердив високу дієвість усіх систем управління ПАТ «Житомирський маслозавод», що дозволяє підприємству випускати продукцію гарантованої якості.

За підсумками проведеної роботи органом сертифікації ДП «Житомирстандартметрологія» підприємству було видано сертифікати на всі вище зазначені системи управління терміном на п`ять років.

На фото: т.в.о. генерального директора ДП «Житомирстандартметрологія» Павло Куценко та Алла Погорецька вручають сертифікати на системи управління голові правління ПАТ «Житомирський маслозавод» Петру Рудю.