На Житомирщині відзначили переможців регіонального етапу Всеукраїнського виставки-конкурсу дитячого малюнка „Я хочу жити в якісному світі 2014”

10 жовтня в Житомирській облдержадміністрації нагородили переможців регіонального рівня Всеукраїнського конкурсу «Я хочу жити в якісному світі 2014». Згідно умов, у конкурсі приймали участь діти Житомирської області трьох вікових груп: перша категорія 5-8 років; друга категорія 9-12 років; третя категорія: 13-17 років. Мета конкурсу — формування у свідомості дітей, наймолодших споживачів суспільства, асоціативного уявлення про якісну, безпечну продукцію та популяризацію руху за підвищення якості життя. Конкурсні роботи учасники (будь-які вікові категорії) виконували за номінаціями:


  • «Я пізнаю якісну продукцію»;
  • «Ми архітектори якісного світу»;
  • «Кращий плакат на споживчу тематику».

На конкурс представлялися виключно індивідуальні творчі роботи, виконані в довільній графічній або живописній техніці (олівці, фломастери, фарби тощо). Учасникам надавалася повна свобода реалізації власних здібностей і фантазій на задану тематику.

Головними критеріями оцінки дитячих робіт були актуальність та повнота розкриття теми, рівень володіння технікою виконання, матеріалом, творчий підхід, охайність роботи та старанність.

З числа кращих робіт учасників регіонального рівня обласне журі, на чолі з генеральним директором ДП «Житомирстандартметрологія» визначило переможців у кожній номінації відповідно до вікових категорій.

У номінації «Я пізнаю якісну продукцію» перемогу здобули: Левченко Анастасія (5 років); Хрущова Марія (9 років); Гапчук Крістіна (14 років).

У номінації «Ми архітектори якісного світу» переможці: Жуковець Владислав (6 років); Попп Маргарита (11 років); Можаровська Марина (14 років).

У номінації «Кращий плакат на споживчу тематику» переможці: Яковлева Анжеліка (8 років); Мовчан Владислав (10 років); Садовець Віталій (13 років).

Хочеться сподіватися, що такі заходи як виставка-конкурс справді сприятимуть тому, аби наші діти не виростали байдужими як до навколишнього середовища, чи не найголовнішої складової якості життя, так і до власного здоров`я, розвивали культуру споживання.