Крок до успіху ТОВ «Органік Мілк»


За підсумками проведеної роботи органом сертифікації ДП «Житомирстандартметрологія» та успішного проходження процедури сертифікації ТОВ «Органік Мілк», 15 травня 2015 року відбулось урочисте вручення сертифікатів на систему управління якістю за ДСТУ ISO 9001: 2009, систему екологічного керування за ДСТУ ISO 14001:2006 та систему управління безпечністю харчових продуктів на відповідність ДСТУ ІSО 22000:2007 керівництву та колективу підприємства.



ТОВ «Органік Мілк» — це перший в Україні сучасний завод із виробництва органічних молочних продуктів. Підприємство було побудоване протягом семи місяців і розпочало свою роботу у 2014 році. Його проектна потужність по переробці молока, яке постачає ПП «Галекс-Агро», становить 30 тонн на добу. ТОВ «Органік Мілк» пропонує споживачам лінійку сучасних органічних молочних продуктів: молоко м’якої пастеризації, кефір термостатний, сметану термостатну, ряжанку термостатну, сир кисломолочний, бринзу, сир твердий та вершкове масло, які реалізовуються під торговою маркою «О».

Наявність на підприємстві не тільки впроваджених, але і сертифікованих систем управління – це яскравий приклад правильного й стабільного ведення бізнесу з точки зору харчової безпеки та соціальної відповідальності, відмінної організації виробничого процесу і турботи про здоров’я споживачів та навколишнього середовища.


Тож, вітаємо колектив ТОВ «Органік Мілк» з черговою перемогою та бажаємо процвітання, наснаги, успішно розвиватися на ринку молочної продукції та органічного виробництва, нарощувати свої потужності, розширювати асортимент та приємно дивувати свого споживача якісною та безпечною продукцією. Дякуємо за розвиток органічного виробництва та турботу не тільки за свого споживача, а й за довкілля у якому ці споживачі проживають.